O nama

Adriainspekt već gotovo 70 godina postavlja visoka mjerila u obavljanju kontrole kakvoće i količine robe.

Da bismo udovoljili zahtjevnim očekivanjima naših klijenata, neprekidno unapređujemo razinu naših usluga i izvedbe, te ulažemo u opremanje infrastrukture. Od naših zaposlenika zahtijevamo najviši stupanj profesionalizma i  provodimo stalnu obuku i usavršavanje osoblja.

Strogo nadgledanje unutarnjih kontrolnih sistema pojačava našu garanciju kakvoće usluge. Ovo naše opredjeljenje potvrđujemo dosljednom primjenom međunarodnih normi koje zahtijeva ustrojstvo po načelima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, IFIA i HRN EN ISO/IEC 17020:2012.

 

KAKVOĆA JE UVIJEK NA PRVOM MJESTU

U Adriainspektu kakvoća je uvijek na prvom mjestu:

  • Garancija kakvoće
  • Kvalitetna usluga
  • Pouzdani rezultati

Već gotovo 70 godina Adriainspekt je vodeća snaga i poticaj u razvoju i primjeni kontrole kakvoće i ispitivanja roba u jadranskim lukama.

Mi smo stručnjaci za kakvoću i naše nas znanje i iskustvo čini vodećima u struci.

U svijetu sveopćeg poduzetništva, mi znamo da kakvoća osigurava konkurentnu prednost. U svijetu gdje je vrijeme novac, mi znamo da ispitivanje kakvoće mora biti brzo, točno i pouzdano. U svijetu gdje je stalna samo promjena, znamo da uslužne mogućnosti moraju biti raznolike, a svaki njihov aspekt razrađen do savršenstva. Najvažnije od svega je da mi primjenjujemo stroge norme koje su garancija kakvoće.

U Adriainspektu znamo kako doprinijeti unapređenju vašeg poslovanja.